LOL

No comments :
assalamualaikum.hye smua.esok smua skola kena wat larian .1 plajar,1sukan.smpaikan ckgu pown kena ikut program trsebut.tpi,ckgu skola aku kata kalo spe yg dtg n daftar bley dapat 17markah for koko.xke best tuh,bnyak plak tu.mula-mula mmg aku decide xnk dtg.tpi,bila pikir2 blek,baek den prgi.lgipon aku prgi bknnya lari pon,tpi jga budak yg lari.manalah tahukn,tetibe ad budk pengsan ke,kena sawan ke(PBSM).hehe dpt jgk den 17markah.goyang kaki je lah.hoho sekarang ni skola aku sebok sngt dengn majlis perasmian skolah ,ye la sultan perak nk dtg.smpaikan ckgu dh xde mase nk msok kls kami.bebudak klz lain,lgi lah happy.ckgu xmsok,jdilah diorg monyet sesat kat situh.menyusahkan betul je.duit habis bgitu saja.hehe tpi,ok je.

we becomes a princess

No comments :
assalamualaikum smua.so,mcm mane skola spnjg smiggu ni.ak??ya allah.i'm vry busy for this week.dgn tlong ckgu nye lgi,helpess for carnival science n maths,n mcm2 lgi la.HAHA~!slalu xmsok kls doe.tusyen kat skola ak lngsung xpgi.heee tusyen addmath n physics ak tinggalkan bgitu sahaja tanpa khabar berita.pedulikanlah diorg nk kata ak ni mls ke or whatsoever.even ak xg tusyen but i still do my revision.korg je yg xtau.xkan la aku nk riak lak smpai bgitau yg aku ni rajin. hw bnyak gila bertimbun-timbun mcm gunung everest! ya allah,hrp ak dpt slelaikannya cuti dua hari ni.

back to the tittle.omg! looks like a pricess.haha hry jumaat ry tu,habis j blek skola ak,iera,fara,n yana decide nk blek lmbt.kami pon g umh yana.kami , lepak la kat umah yana.tngok video wajah suci,tngok msg2 prgduhan antara **** dan iera,fariha.gempak doe.smua pakat speaking.haha n then solat la kjp. habis j slesai,iera tetiba j nk pkai makeup.dgn eye shdownye,dh srupa esah 50sen j gue tngok.haha dsebabkan iera.aku n fara tros try pkai makeup.mcm org gila. lps pkai makeup cntik2,kami snap gambar.bnyak.ya allah.tergelak-gelak kami ngn style makeup kami,gaya kami.ish serupa org gilax.tpi,happy sngt.release tension.yana slalu kata wlaupon kami smua ad bnyk hw ngn prob nye lgi,kami still ley happy.kalo tngok classmate ak,tension j memanjang buat hw. itulah kami.perangai gila2.

ky,itu j.tata

p/s best sngt ke duduk kt dlm kls 4science?? rase glamour ke?? haha for me,this is not a point for us to become arrogant.it is dosn't hav any differnt with other classes.think abot it.

Karnival Science n Mathematics

No comments :
Caption follows

hye !minggu dpan skolah aku ad buat karnival science n mathematics.kalo dh karnival tu mestilah ad pameran,experiment,n what so ever.oleh itu,kls kami lah yg dipertanggungjawabkan untk melaksanakn karnival trsebut.smalam kami dh susun atur n prepare smuanya.ckgu pon dh bgi jdual kls mana n pda pukol brapa.aku n my partner lily,kami akn buat test blood.kiranya nk thu golongan darah korg apa sma ad O,AB lgi ap r?? lupa! kene guna jarum doh! sakit.spe nk test kene byar 50sen.smalam kami ad cuba wat experiment 4 physics.menarik.dlm exp.tu die tunjukkan cmna pergerakan gelombang dgn kehadiran lampu.hehe n then,sbelom tu kami ad test nk buat distilled water.air suling! seharian kami tnggu kat lab tu.sharian jgk la ak xmsok kls dgn erti kata laen xblaja.kah3 yg ad kat lab tu dlm 8 org.slebihnya dlm kls la...kami maen air distilled water tu.panas air tu.exp.for chemistry lak,die tunjukkan mcmmana ssuatu element tu brtindk blak dngn air.best! smalam kami buat.mletop-letop .HAHA~ ak tngok,science je bnyak.mathematics nya mane?? haha k la.bye

MID-YEAR

5 comments :
sejarah-89 A
tasawur-85 A
biology-80 A
p.islam-80 A
b.melayu-71 B+
chemistry-65 B-
b.inggeris-61 C+
physics-55 C-
maths-54 C-
addmaths- +________+

terok giler kputsan ak. ak ad r bce beberapa orgnya blog pasal result diorg.ak tngok diorg nya 71 dah A dah pastu 61 dah B.skolah ak kalo nk A 75 keatas n B plak 65ke atas.ketat sngt pon praturn skolah ak.tpi result yg betul2nya tok spm ikot mrkh cm skola ak r.hehe so,xla rse plik sngt.HEEEEE

cream puff

No comments :

assalamualaikum.hai smua.laparnya perut ak!!
weyh,cuba tngok kat atas.*toink toink sungguh menyelerakan ........
sdapnya! sapa nak,buat sndiri.hehe itu nama nya cream puff.
tngok cm sdp .kn3.

:)

iLy

No comments :



assalamualaikum.hye korg.lamanya gue xpost entry kn3?? bukannya ap,malaslah,tak tau nak post ap.selepas dua minggu kita smua holiday,akhirnya kembali jgk la kita smua ke 'skolah'.hari ni dah masok dua hari kita skolah after holiday.haha ak time cuti lah nk skola,time skola lak n cuti.plik btol la.cer korg baca quotes dlm gmbr tu.hmm kadang2 mmg kita smua suka skolah.ye la kn,nk jmpa mmber. ak ni ikot modd skola.kah3 alah,bosan la gi skola.xbebas.xsbar rasenya nk msok U or matrik.heeeeeeeeee.





erm,so mcm mna ngn results korg?? msti dh dpt kn?? hehe takot!! tnggl paper add math j yg xdpt lgi.FAILED.mcm mne kalau failed?? ckgu nk rotan sape yg fail ni weh.sadis btol.tapi kn,adat la .tmbh2 lgi bgi yg form 4 mcm ak ni.bru nk blaja.plus lgi sape yg ambik aliran sains tulen cam kita2 ni.heheok,lets. stop.

JUVANA.prnh tngok ark citer ni? best doe.heeeeeeee smakin ganas citer ni.brtumbuk-tumbuk.tapi,yg pasti cerita ni ad nilai mrni dia.best!!

KARAK.dh tngok kat pawagam x?? hari tu pegi ngn kwn ke mid valley.tngok citer tu.best!! sungguh dramatik.seram tu xlah sngat.cuma cerita ni complicated ckit.korg kene btol2 phm.ending die menarik.lagi satu dia ad selitkan moral value.lps tngok citer tu kami pusing satu tmpat uh.n then SOGO.pent kami brjlan.habis kol 7,kmi pon nk blek naek la train.dua kali kami kena tnggu train sbb penuh sngat.the end

ok,la.mls nk membebel pnjg.tata